Salam Syawal 2014

:: 6 Ogos 2014 - 9:15 pagi::
:: Rabu ::

:: Masih berkesempatan menyambut syawal tahun ni..alhamdulillah dapat berkumpul reramai..tahun ni turn raya di Kuala Terengganu..Ramai yang tertanya bagaimana perjalanan pulang kami sekeluarga time raya hari tu..Alhamdulillah perjalan kami lancar dan selamat..We are so lucky coz gerak awal sejam awal kalau tidak sama-sama duk beratur dalam jem..huhuhu..Tahun meriah sikit sebab Naqib dah ada dan pandai jalan so segaklah sikit berbaju melayu..hihih..tema tahun ni mydear yang pilih.. 'hitam'..dah rasa berkabung pulak tapi ok gak..menghormati #MH307 #MH17 ...Ok lah tak nak sedih-sedih..ada masa aku update pasal raya kami..meh aku blanja gambar paling happening dari family mertua aku..so sporting!! xoxo..muaaaah.. ::



Comments

Popular Posts