My Instagram

Monday, February 17, 2014

Mommy Help ME!

:: 17 Februari 2014 - 10:00 pagi ::
:: Isnin ::

:: Sunny Monday!Morning blogger..short entry from me!Nak minta tolong korang semua sharing tips bagaimana persediaan antar anak kat nursery dan apa yang korang sediakan untuk anak korang yer..please I have 2 week to prepare all this..feel nervous!Setelah dua tahun tak pernah berenggang dengan dak dua ni..adoii..lagi-lagi MyMia..Naqib dah masuk 6 bulan..so nak kena readykan makanan uintuk dia skali..huhuh..macam mana yer korang rwadykan bab makanan dan pakaian..arghhh..lagi senang share lah apa yang korang sediakan dari semua aspek..please share mommy out there!tq..xoxo..muaaaaaah..::