My Instagram

Thursday, January 2, 2014

The End Of 2013...Beginning Of 2014..

:: 2 Januari 2014 - 8:30pagi ::
:: Khamis ::

:: Alhamdulillah berakhirnya 2013 yang memberi seribu kenangan..nak catit satu persatu memang tak terkira lah..tapi akan ingat satu persatu kenangan pahit dan manis..bersyukur masih boleh mencatat sesuatu pada tahun 2014..harapan permulaan 2014 memberikan titik permulaan dalam rezeki kami sekeluarga..life aku tak lah happening sangat tapi aku bersyukur..Nak list azam baru kat entry baru ni pun terlalu banyak nak di catit..almaklumlah banyak lagi yang belum tercapai..Tapi yang pasti bermulalah episod angka bermula dengan 3 series!Uwaa..tua rasanya...Alhamdulillah penghujung 2013 memberi ruang rezeki yang indah untuk kami sekeluarga..Harapan seterusnya 2014 ini memberikan perubahan yang baik untuk kami sekeluarga dari segi kerjaya..bisnes kecilku..anak-anak..cerita pasal bisnes kecilku..insyallah tak lama lagi aku nak reveal another small busisness dari ku..tunggu yer..ha ok lah malas nak taip panjang-panjang insyallah permulaan yang akan di mula menjadi rutin 2014..





No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::