Our Weekend

:: 29 Januari 2014 - 11:30 pagi ::
:: Rabu ::

:: Wordless Wednesday...nak share aktiviti weekend aku kalau tak kemana..selalunya aku dan mydear habiskan masa kat rumah dengan lepak tengok movie..ubah suai perabot rumah..hahhaha..rajin tak?nak deco rumah lebih-lebih duk rumah sewa so hanya mampu alih-alih barang dalam rumah je..Insyallah azam tahun baru nak beli rumah..doakan yer..Aktiviti yang paling mydear suka basuh kete..nasib lah dapat suami yang rajin bab-bab membasuh kete ni..kalau aku hantar kedai lah gamaknya..hahhah..seperti biasa kalau mydear membasuh kete akan ada pembantu setia..ha siapa lagi mymia lah..jom layan lagak anak dara tolong papa basuh kete..

anak papa...

Gaya kena ada..haishlah...

Comments

  1. best klu ada rumah ada laman ni.. leh basuh kete.. kitorang duk umah tinggi bercinta nak basuh kete... uhuuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..kebetulan dapat rumah bawah..takper ada aktiviti lain lagi yang boleh kita buat bersama..:)

      Delete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts