My Instagram

Tuesday, September 17, 2013

Mia turn 2!

:: 17 September 2013 - 4:30 ptg ::
:: Selasa ::

:: Salam blogger..mesti uolls ingat aku nak update pasal pengalaman bersalin kan..yerlah setelah sekian lama tak update blog..mestilah kalau muncul-muncul entry baru adalah cerita baru kan?Maaf yer kali ni aku nak share story yang dah agak basi..huhuh..yerlah tak sempat babe nak update story ni sebelum bersalin..bila nak update jer ada jer hal..kena pergi check up lah..itu lah..ini lah..ternyata aku ibu yang sangat busy sebelum bersalin..dan juga sesudah bersalin..tu yang baru sempat nak update ni....huhu..amboi panjang lebarkan explanation aku?ahahhah..lantak rr dah kata diary aku kan..hihih..ok2 tengok title dah tahu aku nak update kisah siapa kan?Yerlah bagi can My princess mia nyer cerita masuk..nanti bila dah bercerita pasal adik dia..langsung takder peluang My princess mia nak menyelit...tak caya tengok facebook dan instagram aku sekarang semuanya pasala adik dia..ahhahah...sian My princess mia...nak mula dari mana yer?Ok kita mula first small celebration untuk My princess mia .Just a small dinner..buy a slice of cake and dinner at Papa Johns!So layan gambar k!

'Kami di sini!'

'Bufday girl tido ok so kena tunggu dia bangun dulu..huhuh'

'Ibu & Papa pose dulu sebelum bufday girl bangun!ahhaha '

'Dah bangun! Anak Papa!'



'Happy birthday My princess mia ...next year kita sambut berempat plak yer..hihihi '


By the way kami bukan sambut bertiga..ada angah n bonda tapi diorg tak nak gambar ada dalam ni huhuh..next time katanya..ahhaha...ok kali ni aku nak share another picture My princess mia dapat hadiah dari makcik n pakcik dia time aku buat makan-makan kecil-kecilan time hari raya ari tu..hihh..layyann...

'Yeay mia dapat hadiah motor! TQ cik La & cik Da'

'Lepas tu tukar baju sebab cik Wa belikan '

'Last harus ada gambar My princess mia dengan ibu & papa..eh tu kasut cik Kina bagi..'

Ha ok abis sudah cerita pasal My princess mia 2 tahun..Alhamdulillah My princess mia sihat dan semakin bijak..lagi-lagi bila dah jadi kakak ni..huhuh..so kalau korang sudi tunggulah next entry aku yer..xoxo..muaaah!




2 comments:

  1. happy belated birthday Mia..semoga jadi anak solehah dan dilindungiNya

    ReplyDelete

::come to comment my blog::