My Instagram

Tuesday, August 13, 2013

SYAWAL 2013


::13 Ogos 2013 - 9:30 pagi::
:: Selasa ::

:: Salam Syawal blogger! Lama tak update..Ramadhan hingga Syawal memang busy lah untuk aku tahun ni..dengan rezeki pertama tempahan biskut Damia Semprit lagi..Persiapan untuk hari raya lagi..adoi tak menang tangan ok! Dengan persiapan untuk our second 'bubble' lagi..berdebar rasanya!
Sebenarnya tak tahu nak share apa lagi..yang pasti just nak kongsi gambar-gambar My princess mia beraya sakan tahun ni..dan kebetulan hari lahir My princess mia kena pada bulan Syawal..So excited sikit lah si kechik ni kan..Ok lah Me just nak wish Selamat Hari Raya pada semua sahabat blogger di alam maya ku ini!Mohon maaf di pinta jika ada bahasa yang kurang enak takkala aku coretkan sesuatu kat setiap kali post! Part sedih tahun ni sebab tak dapat raya ' Terengganu ' sebab dah sarat..ok lah..xoxo..muaah!

                                       
Selamat Hari Raya!
                           












Selamat Hari Lahir Safiyyah Nurdamia Bt Syarafi ....Papa & Ibu love u!


p/s : Insyallah will update the simple birthday celebration!

3 comments:

  1. selamat hari raya babe..happy birthday to Mia..u still smile smpi tak nampak mata..hehe..Selamat melahirkan juga dear

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya to u babe..tq for a wish..insyallah..:)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.... maaf zahir batin

    ReplyDelete

::come to comment my blog::