Rajinnya My Princess!

:: 23 April 2013 - 10:00 pagi ::
:: Selasa ::

:: Anak dara aku ni memang aktif dan lasak..seharian aku kat rumah dengan My princess mia ni...adoi..boleh di kiralah berapa lama dia boleh duduk setempat..paling lama rekod duduk setempat bila tengok kartun kegemaran dia muncul kat tv! haish...Aktiviti weekend kami last week duduk rumah..dan seperti biasa mydear ada jer keje nak buat lagi-lagi rumput at halaman rumah yang makin panjang!Adoii..ni lah akibat kalau duduk rumah corner lot..cepat sangat rumput tu nak panjang..nak suruh bangla potong memang banyak lah yang datang serah diri sebab banyak kot diorang dapat kalau potong rumput kat rumah aku ni..tapi memandangkan tengah bulan..mydear kena racun lah dulu tapi sebelum racun mydear saja potong sikit-sikit...almaklumlah panjang dah sama tinggi ngan anak dara aku tu...hihihih...so seperti biasa kalau mydear buat keje adalah assistant serah diri..haish.meh layan gelagat  My princess mia.. xoxo..muaaah ::

:: Ingat main FarmVille ker nak oi! ::

:: Ha tengok tu..rajin tak rajin lah ::

:: Si cengeng! ::

:: Akhirnya main basikal...ahahhaha ::



Comments

  1. Anak dare harus la rajun kat mia..:-)

    ReplyDelete
  2. :: aty- rajin sgt...hihihi

    lynda - tu rr kejap jer rasanya ::

    ReplyDelete
  3. Nanti mai umah toksu eh, tolong toksu plak...hehe

    ReplyDelete
  4. :: pak su- tok su meh lah mia rajin nak menolong...hihihi

    fyqa-tq unty! :::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts