BaZzArTiMe

:: 11 April 2013 - 10:15pagi ::
:: Khamis ::

:: Sabtu lepas aku ada join bazzaar for Almarichantekchomel ..Dah lama gak aku tak join bazzar-bazzar ni..so Sabtu tu kira macam test market lah..so far ok lah tapi makin sunyi plak..dulu ramai gak geng melayu yang join kali ni ramai muka baru..so agak busan lah menunggu customer yang datang berkunjung..nasib mydear sudi temankan..My princess mia datang petang sikit dengan Bonda dan adikku...Bukan tak nak bawa si kechik ni tapi tak focus aku nanti..My princess mia makin aktif now..Kebetulan hari tu adik bradik mydear pun sudi jenguk-jenguk booth aku yang tak seberapa ni..kira meriahkan keadaanlah..hihih...

:: Our Booth ::

:: Hahahahaha..my sis curi-curi amik gambar..serius kot muka duk niaga ::

:: Me..My princess mia and Bonda ::

:: Peneman setia..luv u! ::

:: Kan dah cakap..papa kena jaga si kechik sebab dah mula round satu bazzar..ahahha ::

Dalam pukul 7 petang kita orang kemas-kemas barang..sampai rumah terus pengsan..adoilah..penangan dah lama tak berniaga kan..by the way aku ngah survey Bazzar baru tapi tak sure kat mana yang ok..any suggestion guys??hihi..xoxo..muaaaaaah::

Comments

  1. Besh nyer...!! :-)

    Mia comel....

    ReplyDelete
  2. :: aty - hihih...tq unty..:)

    ucu-ahhaha..noty skrang makin lasak...adoii ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts