My Instagram

Friday, November 2, 2012

Hijab for Fashion or Fashion for Hijab?

:: 2 November 2012 - 9:30 pagi ::
:: Jumaat ::

:: Salam Jumaat wahai sahabat..hari ni nak minta pendapat korang semua..Hijab for Fashion or Fashion for Hijab? ...now terlalu banyak tudung-tudung yang di jual di pasaran terutamanya online..pelbagai bentuk dan corak..kadangkala aku pun terpengaruh dengan jualan mereka..tapi bila pikir balik jarang kuar rumah..lainlah bekerja..so aku pendamkan...ahahaha..tengok gaya mereka yang menjual..kadang-kadang jauh dari matlamat..nak menjual tudung tapi lebih kepada fashion diri sendiri..aduyaiii...so apa matlamat kita menjual tudung?again i ask Hijab for Fashion or Fashion for Hijab?so mari kia renungkan di pagi Jumaat yang indah ni..:)..jom share pendapat dengan saya..xoxo..:-

:: amati mesej di atas...insyallah aku pun akan kearah ini..sama-sama kita belajar ::

:: insyallah ::





5 comments:

  1. sya..fesyen blh ikut..top kdg2..fesyen sekarang ni pelik2 kan..bila tak fesyen itu tak seiring dengan yang wajib ditutupi tu..so..matlamat tetap tak tercapai..Mcm tak tau nak pilih..Patut fashion for hijab ditambah baik dan mengikut matlamat sebenar..Insya Allah..the 2nd one tu kita slowly buat k..Yang 3rd one..It is true :) xo

    ReplyDelete
  2. :: kan lynda...nasya pun tak lah alim sangat..tapi now makin pelik-pelik fesyen yang di perlihatkan..hurmm...mcm2..insyallah we go slowly...:) ::

    ReplyDelete
  3. Salam, jemput mencuci mata barangan muslimah di www.orkidhijabs.com

    ReplyDelete
  4. Good entri..ramai berhijab sebab nak jadi hijabista,tapi syariat Islam di tinggalkan..so masih failed!

    ReplyDelete
  5. :: kan nisa..tu rr..hope ada yang terbaca dan peka dengan isu ini..insyallah ::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::