Gaza earth is crying...


:: 16 November 20120 - 1:00pagi ::
:: Jumaat ::

:: Pagi Jumaat yang hening..sunyi jer..semua sedang tido nyenyak dan yang pasti aku masih berjaga.Dua tiga malam ni memang aku kerap tido lewat sebab my princess mia payah nak tido awal..hari ni datang ragamnya sampai satu hari tak mahu tido..tak penat pulak tu..main +  makan + main + makan...dan seterusnya..mak aku kata nak alih bulan dan budak nak membesar biasalah.so aku sebagai ibu hanya mampu melayan dengan sabar..nasib mydear pun sama..yerlah anakkan..siapa lagi yang nak layan kalau bukan kita sebagai ibu dan papa..
Pagi ni aku terniat nak buat entri pasal kesedihan di bumi 'GAZA'...entah apa terpanggil nak buat entry pasal ni..terbaca beberapa blog dan status kat facebook..aduh merintih hati ni..yerlah bayangkan kita di sini terlalu bersyukur...boleh tido nyenyak tanpa pikirkan keadaan sekeliling..tak yah nak pikir bila bom nak datang serang..nak sediakan alatan keselamatan..hurmm..sedihnya..yang paling sedih part anak-anak di bumi 'GAZA' tu...
Bayangkan..di saat ini..bumi 'GAZA' sedang di serang oleh pengkhianat yahudi israel..ketika kita sedang menanam azam baru untuk perubahan diri di tahun baru Maal Hijrah di ketika ini juga lah bumi Palestin telah di serang hebat..Oleh itu marilah kita berdoa semoga di tahun baru ini..berlakunya keajaiban supaya saudara se Islam kita di sana di lindungi daripada segala malapetaka..insyallah...::

:: Tentera Israel memulakan serangan..Ya Allah bertapa hibanya melihat butiran bom yang jatuh di bumi Palestin ni..:( ::

:: Keadaan selepas setiap butiran bom jatuh di bumi Palestin ini..Ya Allah mari kita berdoa semoga semuanya berakhir..Hope have a miracle one day..insyallah...let's pray together... ::



p/s : kredit to blogger anak pahang...

Comments

  1. doakan yang terbaik untuk rakyat di sana..amin.

    jom baca nie...http://hundrednotes.blogspot.com/2012/11/antara-meriam-air-mata-dan-doa.html

    ReplyDelete
  2. Fashion lovers from various areas of the globe admire this classiness of such gorgeous exploring flats. [url=http://www.isabelmarantshoes.co.uk/]isabel marant[/url] is a masterpiece of shoe-making. The sneakers isabel marant have passed away alongside more and more with great and decent popularity. isabel marant sneakers pas cher is definitely the major you for sporting activities! [url=http://www.isabelmarantshoes.co.uk/#1012]isabel marant tennis shoes[/url] are always giving surprises to every customer, within new elements adding to the shoes, you can pick the style which is adorned with eye-catching fringe details, low wedge subtly also gained to perfect it's entirety look. We provide you with massive volume designer Also You can buy the top quality and huge [url=http://www.isabelmarantshoes.co.uk/#0060]isabel marant sneakers vs steve madden[/url].


    Name: isabel marant sneakers dubai

    SKU: Isabel Marant 14400
    Brand: Isabel Marant
    site: http://www.isabelmarantshoes.co.uk/boots-c-4.html#96817
    Isabel Marant Shoes UK's Mission
    isabell marant
    To provide one-stop sercvice and point-to-point trade solution for our worldwide customers.
    celebrities wearing isabel marant shoes
    To reach 100% customer satisfactory.
    isabel marant online store
    To offer cost-effective trade services.
    isabel marant high heel sneaker
    To maximize our international buyer's competitiveness and profitability.

    ReplyDelete
  3. When we finally look at the specification of the expression appreciate, with terms of a captivating connection by using a further, nonetheless as being a feeling that may be engendered in case you have miltchmonkey an improved relationship on your own too - or even being a feeling of better unity family members as well as the human race ( blank ) the idea becomes far more superior that each someone is seeking in your everyday living is actually really like.

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts