Meet My Kimora Lee Simons...

:: 11 Oktober 2012 - 8:30pagi ::
:: Khamis ::

:: Salam Khamis sahabat...Ha tengok tajuk gila lah kan aku dapat jumpa In Person ngan Kimora Lee Simons!Ahahahha..harusla..My Kimora tak perlu nak berebut-rebut ok nak bergambar..siap pegang my princess mia lagi and warna sedondon..kau ada?ahahhaha...Dah-dah kang aku merapu banyak...Hebat sangat lah aku dapat jumpa Kimora..Actually aku pergi wedding kawan baik aku time UiTM dulu..Erna Azura kamal a.k.a Enot...hihih..sebab apa aku samakan dengan Kimora?Sebab muka diorang hampir sama!!Tak caya?Meh aku tunjuk :-

::sama tak?sama kan?::

Kan aku dah cakap...dari zaman study lagi aku suka usik Enot ni..

Me : 'Babe muka ko macam model!'

Enot : 'Siapa?'

Me : 'Kimora Lee Simons!!'

Enot : *Bushing!!!*

Macam tu rr setiap kali aku jumpa dia kat bilik..dulu bilik kami bertentangan jer..giller duk lepak sama memanjang..hiihih...Alhamdulillah tahun ni sampai dah seru dia nak berumah tangga..aku doakan semoga Enot dapat menjalani bahtera perkahwinan dengan matang dan bahagia..Dan ada anak chomel macam kamu k!Enot...mia nak kawan cepat..hihih..meh layan gambar aku time ada kat wedding Enot..kredit to Kechik my senior time blajar dulu..suka gambar kami..yang tak best tak sempat jumpa kawan-kawan yang lain..takper next event!!.xoxo..muaah::

:: Biar Gambar Berkata-kata.. ::






Comments

  1. mane hair band mia..enot sgt comei..wt compare mcmtu bru perasaan.sme sgt..kenal enot sbb bgk myspace n geng rengers..haha
    small world..x smpt g..tgk blog mu je le

    ReplyDelete
  2. ::ahahhaha..kechik dunia ni kan...mia nyer hairband dah hilang..baru bangun tido..huhuh::

    ReplyDelete
  3. kelass...kimora leee...sgt la adik beradik..

    teringat time minah ni menggila..time same2 gile p gig..xleh berenggang ngn eyeliner minah ni..aku igt lg statement enot

    "aku kene pakai eyeliner..mate aku kecik"

    ReplyDelete
  4. ::ahahhaha..tu blum lagi part ckp laju...enot-enot dah jd bini org..hihih::

    ReplyDelete
  5. Dem aku baru pasan entry ni. Manade samaaaaaaa hikhik

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts