Hanya Merancang....Dan masih merancang

:: 23 Julai 2012-2:30 ptg::
:: Isnin ::

:: Monday blues....terasa lambat nye ari ni...so far alhamdulillah dapat berpuasa even breastfeed  my princess mia ..actually aku ngah busy menjahit tempahan 'MYARTBUBBLE' ..terima kasih yang sudi menempah..sambil-sambil tu aku tengok status update sahabat ku sambut first year birthday  for their baby...adoi...chomel-chomel...next month  my princess mia  birthday..nak buat apa yer?kena bulan puasa..memang tak lah nak berparty bagai...plan nak postponed birthday party my princess mia ..tapi pikir balik.. my princess mia  kechik lagi nak di buat party..tapi yerlah bagi kenangan kat my little boo..so far no plan..cuma mydear ada gak cakap..just buat makan-makan jer antara family..ok gak plan tu...hihi..ntah lah...masih merancang...cuma tengah mencari kek special for my princess mia ...hihih..any suggestion? Ni sebahagian birthday cake yang aku google untuk  my princess mia  nanti...

::cute kan?::

Oleh sebab  my princess mia  suka cartoon 'Dibo The gift Dragon'...ingat nak tempah kek special ada deco Dibo...hihi

::cupcake pun ok kan...cute sangat...mesti  my princess mia  tak nak makan...sebab nak simpan jer..hahhaha::



::antara koleksi kek dibo::

Bulan-bulan puasa ni..buat aku terliur plak...hahha...oklah nak share ni jer..siapa agaknya yang pandai buat kek ada deco Dibo?nak tempah lah...hihihi..xoxo..muaaaah::

Comments

  1. birthday isya pun aku tak review lagi!
    HAHA

    ReplyDelete
  2. comei...
    tahniah BF puase..same la kite thn lepas.sblm tu pon full sbb pregy.thn nie x taw lg.hehe...cute kek.mkn2 antra family pon best.tp sure ajk sdare mesti nk ajk kwn terdkt.ok je wt party kechik.mcm aku pn plan gitu last mint ish alg2 ajk la kawan.hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts