Berjalan Tanpa Rasa Penat...

::29 Mei 2012-12:00tgh hari::
::Selasa::

::Masih lagi bercerita tentang hujung minggu kami..last entry aku ada update mengenai kami yang sehari suntuk di iKea + The Curve kan..now aku continue ending perjalanan kami hari tu..lepas je kami gerak dari Damansara terus menuju ker KLCC ok!jalan tak berjalan lah kami..kebetulan adik-adik mydear ada kat sana..so apa lagi..dah lama tak jumpa kan..nasib jalan dari Damansara tak jem..kami sampai sana area pukul 7 macam tu..sampai-sampai tak sempat nak bawa  my princess mia  mandi kolam depan KLCC..tak ada rezeki lah my princess mia ..next time ok..kebetulan adik mydear bawa anak-anak kakak mydear dari Johor..Phia and Niel...seronok budak berdua ni mandi kat kolam..kami jumpa-jumpa dan lepak makan jer..ahahha..makan lagi kan?tapi aku tak lah..minum air jer...dalam  pukul 9 macam tu semua gerak balik..dah penat plus adik mydear nak kena balik awal sebab bawa Phia and Niel kan..takper next time kita gather lagi..ni aku share muka budak happy dapat jalan seharian!!hihih..xoxo..muaaaaah::

 :: muka my princess mia yang teruja::

::   my princess mia  with papa ::

 ::my princess mia excited dapat main!!::

Comments

Popular Posts