Welcome 2012

:: 3 February 2012-5:00pm ::
::Jumaat::

:: Sekejap jer dah masuk 2012..lama tak updAte.sejak jadi house wife and full time online business..agak bz nak update entry..kalau aku ada masa pun aku rajin update kat twitter jer..facebook pun aku jarang dah update..kalau ada pun bayak link dari twitter..
Apa azam 2012?Soalan lazim orang akan tanya setiap tahun baru!Mesti korang dah banyak buat wishlist kan!!Me?baru tahun ni nak buat..nak try achieve! Banyak dalam wishlist aku..sebelum ni tak pernah buat pun..kalau nak sesuatu pun..kalau ada..adalah..kalau tak..pendam jer..but this year wanna make it something different!must struggle to make it my list come true!Knapa aku beria-ia?Sebab tahun ni first time aku tak bekerja..
Permulaan 2012 yang amat mencabar bagi aku..banyak yang aku lalui.Yerlah now dah berkeluarga..kalau dulu boleh jer skip apa yang aku rasa boleh..now kena plan betul2..kena target what must first..oklah later will be back with entry sepanjang aku kat kuala terengganu..rasanya tak terlambat nak wish Happy New Year 2012!!doakan wishlist aku tercapai k..ardios!xoxo.hugs!::


Comments

  1. gudluck.. moga wishlist kali ni sume bule capai la.. jgn dipikir sgt psl keje ke x.. wlpn nas x keje, insyaallah ade rezeki yg lagi baik esok2.. tuhan dh tetapkan sume nye tu.. cepat atau lmbbt je la... tepek skit muka mia terbaru... hehhe.. dok tganu lama2, ajar skiit kecek ganu tuh..

    ReplyDelete
  2. ::thankz kak sue..amin.insyallah..:)::

    ReplyDelete
  3. Jom lets make our wish come true!for us and our beloved family!

    ReplyDelete
  4. :: Yupz babe..let's make it real..:) ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts