My Instagram

Tuesday, July 26, 2011

::Nak makan apa ya?::

::26 Julai 2011-1:40 ptg::
::Selasa::

::Salam kengkawan..ari ni mood nak jalan-jalan cari makan..tapi tak tahu nak makan apa..yer lah sementara belum deliver 'mybubble' ni..baik makan apa yang diingini..kang dah kuar..mak ai..44 hari berpantang cik oi!!hahhaha..dah lah time pantang ni kena jaga leklok..time tu rr nak jaga badan..kang 'mydear' cari lain plak..erk..nonono...hahhaha..ok aku dah mula merepek..entry kali ni saja jer nak minta tolong korang bagi idea..makan mana yang best..yer lah mana tau..idea korang bg aku nyer nafsu makan ni mebuak-buak..ahhahah..dalam kepala otak aku ada macam nak di makan..diantaranya..:




::nyummy!!::

Terbaik tak selera 'mak buyong ni..hahha..giller lah..tapi mana tau korang boleh bg suggestion yg bernas lagi..k lah..lately ni aku slalo buat short entry..sory yer kengkawan..xoxo..muaaaaaaaaaah::

8 comments:

  1. waahhhh... betul2 nak makan nih..;p sebelum masuk pose n pantang..baik bedal sekarang ek..:)

    ReplyDelete
  2. ::tu rr aty..any idea?hahhah::

    ReplyDelete
  3. ::hihih..nak g makan kat temoat hana lah..mcm best jer..:)..::

    ReplyDelete
  4. ::hahha..nurul..ngidam sebelum berpantang..hihi::

    ReplyDelete
  5. makan sume,hahah...lg jahanam idea ku nih...

    ReplyDelete
  6. ::kechik-hahha..noty ni..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::