::Rindu Gue Tak?::

::06 Dis 2010-5:15 petang::
::Isnin::

::Ampun di pinta...pembuka bicara..ewah..wei sorrygilo bila aku tgok posting aku bulan NOVEMBER hanya satu..tu pun setakat berkongsi lagu favorite!!ok2.. sorry sangat..mesti korang ingat aku ni dah x aktifkan..sila tidak percaya..kerana aku masih aktif di blogger bride to be admin by farah fatiha..korang yang bride to be and link with this others confirm dah join group tu kan...sila lihat ni..+__+..::


::sila lihat ini::

korang nampak tak list nama2 bride to be yang ada kat atas ni..wei aku paling last..sob..sob...eh naper nak sedih?hahha..ni bukan senarai pertandingan yer sahabat2 semua..ni senarai all bride to be and bride yang rajin update..dan sila lihat..aku yang paling 'pemalas'..hahhaha.ampun kami semua..aku bukan pemalas ok..selagi boleh semua citer aku nak kongsi..tapi di sebabkan..OPIZ telah mem block segala website berkaitan dengan network iaitu ter masuk facebook dan juga BLOG!!

Tension wei...gilo aku kat opis bila try buka blog untuk mengupdate..tetiba semuanya kuar blank..bila tanya bahgian IT..diorg bagi tahu kena BLOCK!!ok apa korang rasa kalau sumber kehidupan korang tetiba di tarik balik!!uwaa..sangat tension ok..kepada boss ku..sila lah fahami jiwa dan raga perkerjamu yang berhemah ni..hahahaha..so bila semua tu jadi..kredit kemalasan ku mula bertambah..yer lah..sejak bergelar isteri..aku hanya mampu online di opis..dan BB kesayangan ku..bukan kat rumah x leh online..tapi kesibukkan menjadi isteri..bnyak tanggungjwab..sampai rumah dah pukul 8..sediakan makan pakai untuk si suami..temankan beliau..x kan lah tetiba balik aku nak ngadap laptop..owh memang aku mahu tp apa kan daya..bak kota bonda ku(KAMU TU BUKAN ANAK DARA LAGI!!)...tetiba huruf besar ko kenapa?kakkakaka..saja nak attract korang..kang ngantuk..wei aku citer ni bukan merungut setelah menjadi isteri kepada mydear ku k!!tidak sama skali..cuma masa sangat terhad..nak update tengah malam..katil dah memanggil-manggil..kakkaka..zzzzzzz..wei jangan tido baca aku nyer blog ni..bukan slalo aku tulis panjang2 ni..hahahha..

So sempena esok Muharram 1, 1432 ..insyallah..blog ni akan di update dan di kemaskini..so sesiapa yang masih mengikuti blog aku yang sederhana ni..sila jangan busan dan jemu..insyallah...terlalu bnyak aku ingin kongsi kan..business baru ku almarichantekchomel dan kehidupan seharian ku selepas menjadi isteri..Wei nak bagi tahu..aku kiranya masih tergolong dalam ketegori BRIDE TO BE!! sbb majlis bertandang aku masih belum berlangsung lagi..so guys arios..aku sisipkan gambar aku n mydear yang terbaru..:)..xoxo..muaaaaaaaah::




::Selamat menyambut maal hijrah::
 

 p/s :: Jangan lupa doa yer kawan2..:)..

Comments

  1. npe nma i xde???huhuuh..cedey nye....babe,xpela yg pntg u update jgkkn...

    ReplyDelete
  2. ::babe..bnyak yg x update lagi..ni pun dah carca marba bila b2b ngan bride bercampur..nanti nasya update baru yer::

    ReplyDelete
  3. ::yayang huda!!rindu kamu juga..:)..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts