My Instagram

Tuesday, October 26, 2010

::My Uncle Wedding::

::26 October 2010-11:15 mlm::
::Selasa::

::Dah lama tak upload pasal wedding..tapi yang pasti bukan wedding pasal gue k..ni pasal my uncle..adik my dad..majlis beliau seminggu selepas aku k..tapi tu di perlis..beliau dapat org perlis..dan aku tidak dapat hadiri..kami slalo duk kena perli..

"jauhlah korang balik kampung"...hahhaha

ternyata aku suka k..busan takder kampung ni..mati kutu aku..lagi2 time hari raya..orang lain semua excited nak minta cuti panjang..aku?cuti yang mana adalah..hahhaha..ok back to story aku nak share ni..bukan story pun..gambar..aku tahu korang lagi suka tgok gambar kan?dari cerita basi aku ni..hahhaha..so aku share dengan korang sekitar majlis Pak Usu kesayangan aku ni kat blah laki..ha ni aku g..siap jadi penanggah k..hahha..rajin x?:P

::dua pupu..ke kupu2..huhu::

::hani my pak usu..abaikan kami yang nampak biru..hahaha::

::kami yang biru..hahhaha::

::suka btul aku kan..hihihi::

::hahhaha..mode berangan bila dah ader anak..+_+..hihih::

ha ko..gambar semua nampak biru jer..dahlah lebih gambar aku dr pengantin..ala mesti korang nak tgok gambar aku kan dr pengantin kan?..tetTT!!!sila sedar diri wahai nasya..kakkaka..oklah guys..ngantuk..jarang aku update tgh2 malam ni..slalo mood tido..ardios..xoxo..muaaaah::

P/S:aku masih mencari mood nak modified aku nyer blog ni..silaen mah mood datang..hahahha 

2 comments:

  1. alaa..u pon still pengantin baru lg dear..=)

    ReplyDelete
  2. ::hahha tu lah dear..tumpang majlis orang lg..akkaka::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::