::BUTA IT???::

::22 Oktober 2010-3:15ptg::
::Jumaat::

::Jumaat yang indah..petang ni baru ok sikit..pagi tadi amat kelam kabut ok..dateline kul 12.bnyak lagi nak kena touch up!!pergh gigih aku buat keje..so now time nak menular..kira aku nak bg tahu korang lah yang aku sangat kesibukkan...hahhahha....so dah lama x update..ok citer pasal update..semua dok nak aku update gambar2 baru..bukan gue xmo ok..my OP x bg lg..kalau ader pun yg amik sendiri..pelik2 gambar..khas tatapan keluarga sahaja..hahhaha..

Ok..xmo citer banyak..aku nak share ngan korang..cuba korang selidik kewujudan blog aku ni..pergh lama dah dr 2008 ok!!tiga tahun dah..dan yang pasti aku bnyak gak yang aku dah update..tapi yang aku musykil sampai la ni..mengenai website ni:-




Aku agak keliru cara diorg bg income...punyer bnyak update tapi ni hasil aku dapat selama 3 tahun..:-



::sila klik untuk lebih jelas::

Ke aku yang salah letak kat blog ni..or aku ada tertinggal beberapa cara untuk naikkan ranking income aku tu..hahha..bkn apa.aku duk g blog orang lain.masing2 duk tayang duit yang dapat dr NUFFNANG ..tp gue..nak buat duit untuk kawen dah terlepas..kira kalau ader sesiapa yang sudi ajar cara bagaimana..boleh lah aku buat tabungan untuk anak2 masa depan..hhahahah..nanti gue blanja kamu ya yang sudi mengajar..cewaaaaah...so ardios!!

P/S:Blog ni akan di kemaskini..akan lari dr B2B..more to life as a WIFE!!

xoxo..muaaaaah!!

Comments

  1. mungkin sebab u letak adv lain kot? macam google ads ke, selain nuffnang la. erm, lagi satu tips, kene update profile kat nuffnang tuh. jawab soalan semua. hehe. goodluck! moga bertambah la rezeki lepas ni. uhuuhu

    ReplyDelete
  2. ::ye ker cik atia..ok later nasya nak update blog..so maybe akan remove yg x berkenaan..thnkz ya!::

    ReplyDelete
  3. mungkin la. cubala. hehe. takpun, u search "buffered earnings", ada blogger yang rajin bagi tips nak dapatkan buffered earnings. =))

    ReplyDelete
  4. ::mesti cik atia kita dah masyuk..btw g x zaila kawen n nawal nye kat UPM?::

    ReplyDelete
  5. huhu, tak la.. boleh la sikit2. hehe. InshaAllah, wedding xora pergi. wedding nawal di upm, kite tak dapat formal invite, cam segan je nak p. uhuhu.. nasya p?

    ReplyDelete
  6. nasya 3 tahun dah letak nuffnang ye?

    nurul dah berblogging pun dr 2008 tp baru letak nuffnang tu tahun ni rasanya.

    tp Alhamdulilah amount nuffnang nurul meningkat dah boleh cast out tp nurul biarkan nak kumpul byk2 dulu.

    org kata berdasarkan iklan yg dipaparkan tu ada org klik iklan tu dan berdasarkan jumlah pelawat yg dtg tgk blog kita . lbh kurang mcm tu lah nasya :)

    ReplyDelete
  7. ::cik belle-so nanti kita set time erk..nawal nyer insyallah g...sbb time dia kami sama2 naik pelamin plak:P..xora x dpt invitation..

    nurul-bestnyer dah dapat income..tu rr..nasya br nak try fhm ni..leh lah nak cr duit cover apa2..huhu::

    ReplyDelete
  8. okies, bisa di atur! hehe. hari tu nasya tawen, kite tak dapat p pun..bakal kakak ipar kite tawen kat kuantan. hopefully, kali ni boleh jumpa! hehe

    ReplyDelete
  9. ::insyallah..saya udahlah blogger yang pemalu...hahha..hope can meet the famous blogger ni..:)..::

    ReplyDelete
  10. haipp, saya pun pemalu juge. hehe.. follower sekangkang kera je mek, celah mane la famous nya. isk2.

    ReplyDelete
  11. aku pn langsung tk tau psl ni..bace2 pn tk phm..hahahaha.. nnt aku nk usha dgn ko la nash..ekeke

    ReplyDelete
  12. saya pon baru mula blogger dan br letak nuffnang ni,dan xfhm sangt la le tlg ajarkan x..


    sitinazirah1986.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts