::Cinta Kirana::

::17 September 2010-3:55ptg::
::Jumaat::

::Hye guys..ngah buat apa?kakkaka..tetiba tanya org tgh buat apa..confirm2 korang ngah baca blog aku kan..sambil pikir nak komen apa..btul x?(hahhaha..mode perasan dtg..:D..)..k aku x nak merapu..juz nak share ngan korang the latest drama series yang suka ngadap akhir2 ni..gile wei..org cakap aku ni bz memanjang lately ni sbb nak prepared pasal kawen..tapi yang ni aku ader masa..hahha..pendek kata kalau miss mcm frust lah..serius wei..dulu kalau semua citer aku follow tetiba ader skip..for sure aku x tgok..tunggu ending..x pun aku dgr orang citer..tap kali ni best ok citer ni..mgkn citer yang strait foward..no need so drama sangat..hihi..so aku bg sipnosis ok..


Synopsis



It begins when Sita met her long separated ex-boyfriend, Rama. The two folks agreed to pass their love that used to fail, onto their grand children. Sita was happy and imagined a better life for Kirana, her granddaughter. So does Rama for his grandson, Galang. Kirana and Galang that used to quarrel ended up falling in love.

Disaster comes when Rama and Galang got into an accident. Rama passed away, while Galang’s body was never found. Kirana became the back-bone of the family. She then met Evandra, a publishing boss that hates women. Evandra changed because of Kirana and grew to like her; meanwhile, Kirana’s love is only for Galang. One day, Galang returned but as Mischa, Galang’s twin. He did this as he could not bear to leave Renata who helped him from the accident.

Galang was happy that Kirana took care of the family, but he was shattered as he couldn’t return his love to Kirana, Kirana was hurt, Galang was hurt even more. (Airing year: 2008)











video

Nia Ramadhani ni chomel kan..Dia pegang watak kirana..tetiba admire rambut dia...hahhaha..so ladies kalau mau menonton sinetron citer ni sila buka astro kul 6.30-7.30..setiap isnin till jumaat..tp kalau korang miss sila tunggu kul 11.30 mlm.. repetition..:D..so guys..sesiapa reader aku yang suka citer ni..mari kita tubuhkan kelab peminat..hahhaha..xoxo..muaaaah:: 

Comments

  1. elya sukeeeeee gilee dgn kirana ni...cantikkk...
    tapi x suke tgk hero die....mcm budak2 jeeee hu3

    ReplyDelete
  2. nora tgk juga citer ni tapi jenuh nak tunggu galang ingat semula sapa dia dan kirana haha

    ReplyDelete
  3. galang tu ensem kan?huhu..tp, kalo layan cite alisa TV3, menyampah giler kt ramdhani tu..huhu..

    ReplyDelete
  4. Mmg layan citer ni sbb suke sgt tgk nia ramadhani ni.. x jemu pandang, cun sgt....

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts