My Instagram

Tuesday, August 17, 2010

::Nak Post Apa??::

::17 Ogos 2010-11:30 pagi::
::Selasa::

::Salam RAMADHAN..Pelikkan tajuk aku?ha aku lg pelik..axtually aku tahu nak tulis entry apa..hahha boleh mcm tu?aku kalau tgok list B2B(bride to be) yang lain..ha setiap sejam ader jer yg bertukar post..kadang2 aku sanggup baca dr menulis..hahha..sbb B2B yang lain dah bg info yg berguna..tapi nanti bersawang plak blog aku ni..haish..

Ni dah separuh menaip aku dah blank..nak citer apa?nak citer buke apa smlm?hahha..gerenti korang busan..nak update pasal preparation..minggu depan br fitiing n cr brg segala..hahha..gilo x aku..org yg seminggu awal dr tarikh aku semua dah setel..siap tunggu masa jer..aku?mau terkejar-kejar..ngan masa yg suntuk..keje opis lg..ayark..bnyak penat...tapi aku masih bersyukur mempunyai family yg sgt memahami..so diorg bnyak bantu aku ok..kalau aku sorang..confirm korang dtg wedding aku nanti(korang dtg ker?) carca merba jadinya..hahhaha..

Ok aku xnak korang jd giller baca entry aku kali ni..nanti jap2 lg kalau ader y menarik..aku share ngan korang k..xoxo..muaaaah..::

6 comments:

  1. aippp jgn sampai bersawang2 yer huhu

    ReplyDelete
  2. ::insyallah babe..thiz week my bonda bufday..so mite be ader family mkn2..huhu::

    ReplyDelete
  3. nasyaaaaaaa..cepat laa updateeee!!~
    jgn bg elya marahhh ok!!! :p

    ReplyDelete
  4. ::kakkaka...baeeeek..bila leh ketemu ni..:P::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::