My Instagram

Thursday, August 26, 2010

::Masih Mencari Door Gift??::

::26 Ogos 2010-9:55pagi::
::Khamis::

::Salam RAMADHAN..ari ni dah masuk 16 hari kita berpuasa..alhamdulillah aku masih lagi dapat menunaikan kewajipan aku sebagai umat islam..Minggu ni aku sangat ke sibukkan..wah ayat aku sangat bersopan kan?kakakka..actually seram wei..tgok ticker sebelah tu dah nak ilang dah angka 30..mean another a month ok..sabar nasya..ok2 btw bukan pasal masa aku nak citer k..kang korang jemu..asyik2 baca entry si nasya ni duk citer pasal takut..huhu..

OK aku nak sharring kat korang pasal satu laman web ni...korang dah cr Door Gift?ha blum?ok2 aku share ngan korang laman sesawang ni..(hahha..skema giller ayat aku)..laman web ni nama Durian Kahwin  ...bukan jual Durian ok!!Unik kan nama diorg..and barang2 yang diorg jual pun sgt unik n exclusive ..Aku suka sangat..sbb aku suka Door Gift yang simple n unik..k mesti korang kata aku ni lebih2 plak promote..of coz lah..sbb aku amik Door Gift kat website ni..harga sgt reasonable ok..worth it with   the gift we buy..so untuk korang x jemu baca karangan pendek aku ni..ni aku tunjuk kan Door Gift yang mereka jual..:)..so enjoy..xoxo..muaaaah::





P/S : Sebarang pertanyaan sila hubungi owner website ni..dan jangan risau mereka sangat peramah ok..:)..ha kalau korang call atau tanya sila bg tahu dapat info dr blog aku..insyallah dapat special price..kakkakakaka::

Puan Nurul : 016-2149995


Email :  duriankahwin@gmail.com

6 comments:

  1. waaaaaaaaaaaa sya beli dengan durian kahwin ek. besh2 kan. barang dia lawa2 =)

    ReplyDelete
  2. ::ha nasya beli ngan durian kahwin..nora dah beli gift..beli lah ngan diorg..:)..::

    ReplyDelete
  3. durian kawen ni quite glemer jugak la. banyak choice

    ReplyDelete
  4. ::tu rr..i nampak yang berkenan terus tempah..:)..::

    ReplyDelete
  5. cantek2!!! i pernah jumpa website ni... diorang ada videography punya anak syarikat jugak ke? eh? tak sure. hora horey tak silap. eh betul ke... entah.

    neway. i ingt nak carik kat indon sbb lg murah kot... tak tau nak carik kat m'sia mana murah.

    ReplyDelete
  6. ::zara..i sbb x sempat g indon..grab mana yg ader..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::