My Instagram

Monday, March 15, 2010

::wedding on march..::

::15 mac 2010-2:55ptg::
::Isnin::

::OK kerana kesibukkan yang melanda..sgt bz ok..aku sebenarnya dah x larat sgt2..tp tatapan kalian semua aku nak kongsi perkahwinan yg aku hadiri..chantek2 mereka ini..uwaa takutnyer nak kawen tp suka..hahahhaha

::Wedding Kamarul♥Wan Norehan(6 March 2010)::


::sdap kek ni..yummy..tp x dpt rasa..:P..::


::kami yang vouge::


::aku n mydear::


::ngan merah::


::wan jawa keseorangan..::


::mereka sgt happy::



::suka tgok mereka..wan sgt chantek::


::aku dan mereka..sorry mydear ngah bz berborak ngan wan jawa::

kami memang suka bergambar tp aku update sikit jer pic2 ni..kang korang menci plak tgok muka aku jer..:P..then esok nyer aku attend wedding cousin aku..juan..nama penuh x tahu..dapat kad tp x baca detail..ishk2...hahha..k tataplah gambar wedding diorg ni..tema juzz nice..

::Wedding Juan♥Pasangan(7 March 2010)....(ampun aku x ingat nama pasangan dia)::

::yang penting gambar kami dulu..;P::






::ha ni pengantin..chantekkan pelamin..ala2 bali style::





ok done..smua pic aku dah upload yg penting terlebih gambar aku..lallalal..sory guys..nanti aku update pic masa bufday aku yg sederhana k..lallalla..peace♥::

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::