My Instagram

Wednesday, February 3, 2010

::K.E.L.U.A.R.G.A.::

::3 Februari 2010-2:14 ptg::
::Selasa::

♥Keluarga...haish dah tentu mereka ni golongan yang amat penting dalam perisiapan perkahwinan ku..bila sebut jer keluarga..pening kepala aku di buatnya..untuk pengetahuan smua..ayahku meninggal masa aku masih kecil lagi..so bayangkan bonda ku sorang jer uruskan kami..oleh kerana aku ni anak sulung n merangkap anak kesayangan..huhu..perkahwinan ku agak di beri perhatian yang lebih oleh kedua keluarga..dan memandangkan aku cucu sulung blah ayah ku..lg lah..so persiapan sememangnya agak terperinci..nak puaskan hati smua org bkn nyer senang..lagi2 yg melibatkan keluarga..

Nasiblah persiapan ngan bonda ku dah ku mulakan dengan awl..itu pun bnyak jugak percanggahan idea..hahha..tp bondaku terpaksa menuruti anak kesayangan beliau ini..aku amat hargai usaha bondaku..sgt2 ok..tanpa bonda rasanya x tahulah..so slowly aku mulakan..sumabngan dr bonda amat ku harapkan dan hargai..keluarga2 ku ader gak yg bg sumbangan..dr segi idea..tenaga..dan yang aku amat harapkan sumbangan kewangan..hahhaha..boleh ker?(x malu kan..hhahaha)..aku dah pun bertemu ngan pak andak adik ayahku ttg door gift yg aku ingin berikan..discus..n dapat..yeay!!suka sgt..sayang Pak Andak & Mak Andak..hhaha..tetiba...

Sangat berdebar sebenarnya..bila tanya bondaku bila mau discus ngan kedua blah family..bondaku kata insyallah lps raya cina..coz everything must with flow..cewahh..hahhah..so to all my family.......thnkz for everyhting..muaaaaaaaaaaah...


::bondaku::





::luv them::


::my sis::


::my bro::



::my youngest brother::

2 comments:

  1. ::huhu..xder nyer tukar wan..masih seperti dulu cuma ader sikit perubahan..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::