My Instagram

Tuesday, June 6, 2017

Color Match!

::6 June 2017 - 8:30pagi::
::Selasa::

::Hi korang!Dah ready nak raya?Ada dua minggu lagi nak prepared segalanya untuk raya. Ok kali ni Sis update entry about 'COLOR MATCH'!Info ni Sis dapat dari pakar imej Puan Mary di Facebook. Kalau korang google nama kat Facebook mesti jumpa.Sis suka apa yang Puan Mary kongsikan. Daripada pilihan pakaian ikut majlis,penggunaan warna untuk sesetengah majlis. So kali ni Sis nak share yang sangat dekat degan wanita. Kita ni selalu takde idea kan time nak match kan warna baju dan tudung kan?So dengan apa yang Sis kongsikan ini dapat membantu ladies luar sana di pagi hari raya or maybe paling sesuai pakaian seharian kita.









So hope korang semua tak pening lagi lah kan especially pagi raya nanti!::

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::