My Instagram

Thursday, April 27, 2017

Haramain Backpackers

::27.04.2017-11:00pagi::
::Khamis::

::Short entry dari sis!Sejak jadi housewife ni rajin juga sis layan tv sambil2 layan pm customer MEEYA & MIAQIBKITCHEN..Ada satu to show terbitan Astro ni bertajuk "Haramain Backpackers".Memula ingat program ni sama dengan to show yang lain..pergi tempat orang dan cari tempat makan yang best..So layan kan jet lah..Tapi bila follow program show ni..Menarik!Bercerita mengenai sejarah Islam.Tempat dimana berlaku perperangan seperti Bosnia dan  lain2.Sis tak boleh nak cerita banyak sebab sis pun baru follow tapi sis nak sangat uolls luar sana sama2 tonton program TVs show ni OK!







 p/s: Program ni dah ditayangkan do Astro tapi masih ada ulangan.Tapi dunia kan dah canggih boleh tengok balik kat YouTube 😄😄


No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::