My Instagram

Friday, May 22, 2015

Almarichantekchomell Kembali!!

:: 22 Mei 2015 - 12:00 tgh hari ::
:: Jumaat ::

:: Jumaat yang tenang..Hari ni aku nak promote kembali online bisnes yang dah lama aku tinggalkan.Hampir satu tahu setengah aku tak aktif dengan ALMARICHANTEKCHOMELL ..
Sayang rasanya kalau biarkan terkubur..Ialah ini ada bisnes online pertama aku ceburi..susah senang aku bawa nama ALMARICHANTEKCHOMELL ni..Duk usung pergi bazar..Haish..So berhenti mengeluh!Now time to coming back on track!

STAY TUNED!!!

Wednesday, May 20, 2015

Jom Belajar Berenang!

:: 20 Mei 2015 - 2:40 petang ::
:: Rabu ::

:: Mia and Naqib memang suka main air..pantang nampak kolam mau terjerit-jerit..kat rumah tu memang ada kolam kecik belikan untuk dak dua ni..sesekali layan dak dua mandi dalam kolam..suka tak ingat kadang yang tak leh kalah tu Naqib la..tak ingat kecik lagi tapi mandi macam orang besar..kena perhatikan selalu..
Ada sekali tu bawa mandi kat pool rumah adik mydear kat Gombak..suka sesangat..nasib aku tak bawa baju mandi kalau tak mau aku pun join..hahah..meh layan gambar sekeping dua..

 



 
video



Nasiblah adik ipar aku duk condo..boleh lah bawa dak dua ni swimming..mydear lah yang paling rajin melayan..bab melayan anak memang mydear paling hebat..tahap kesabaran pun aku tak boleh nak menang..respect!! Kasih seorang Papa! K lah next activities nanti aku share dengan korang yer..xoxo ::