MIAQIB KITCHEN RAYA COOKIES!LET'S ORDER...

:: 03 Julai 2014 - 12 : 36 tgh hari ::
:: Khamis ::

:: Alhamdulillah sekejap jer dah masuk 4 Ramadhan..Macam mana puasa korang?OK dok?hihi..OK kan hari tu aku ada bagi tahu nak update pasal MIAQIB KITCHEN RAYA COOKIES! kan?hihih..so this is the right time!Dah nak masuk seminggu raya kan..Ramai tanya kenapa baru nak update..by the way aku buat tempahan depends on order..kira ala-ala pre order la..so pada sesiapa yang berminat boleh wassap aku ok!


 
 
https://www.facebook.com/miaqibkitchen
:: Sudi-sudikanlah order yer..pada yang pernah cuba tahun lepas boleh order lagi..hihih::
 
 
 
 
P/S : Closed order akan di beritahu kelak..so jangan risau pada sesiapa yang masih mencari biskut raya warisan kita ni yer..Tempahan masih di buka! Selamat Meng 'Order' ! ::


Comments

Popular Posts