Kekok

:: 16 Jun 2014 - 1:00tgh ::
:: Isnin ::

:: Kekok rasnya..dah lama aku tak menaip..Kesibukkan melanda..niat nak berhenti jer menulis tapi bila tengok graph kat Nuffnang rupanya masih ada yang sudi jenguk blog aku yang tak seberapa ni..tq uolls!hihihi..lagi dua minggu kita semua dah nak mula berpuasa..aku kat ops ni tengah busy buat design E-card untuk Ramadhan..tu yang boleh ingat bila nak puasa..kalau tak..mau aku pun lupa ok...hahhaha...korang dah ganti ker?Aku alhamdulillah time pregnant kan MyNaqib tiga hari jer tak dapat puasa..so sudah selamat ganti..
By the way ada yang mula tanya..tahun ni aku ada buka tempahan biskut Semprit a.k.a Damia Semprit ker?Insyallah tempahan akan mula di buka minggu hadapan..Sabar yer kengkawan...Eh ok lah..aku rasa enjin aku tak panas lagi..menulis pun ayat ntah apa-apa..yang paham tu ok lah..yang tak paham tu buat-buatlah paham yer...hihihi..ok lah tunggu next entry..xoxo..muaaaah::








Comments

  1. En. Malas datang rumah. Tu sebab tak menulis² lagi. Bila ntah dia nak balik...Pfftt...

    ReplyDelete
  2. haha..along baru halau En.Malas pagi tadi tu yang datang rajin ni..U can do it ucu!

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts