Dapur Kecilku

:: 10 Disember 2013 - 3:00 ptg ::
:: Selasa ::

:: Setelah sekian lama baru ada masa nak update blog aku ni..sejak anak dua ni banyak masa habiskan dengan aktiviti mereka berdua..lagi-lagi My princess mia..ada jer benda baru yang dia buat..so kena banyak pantau..so short update dari aku..Sudah setahun lebih aku menyewa so bila bab nak beli barang banyak kena pikir dua kali...yerlah nak kena pikir tempat nak letak..kalau rumah sendiri leh sesuka hati renovate tempat..Jadi bila berkaitan bab dapur aku agak amik berat sikit..yerlah tempat kita nak masak untuk family kan..so aku suka tempat tu kemas dan teratur..Bila di pikirkan memang aku nak beli jer kabinet untuk simpan semua barang-barang tapi bila  pikir balik nanti dah pindah rumah sendiri mana pulak aku nak letak almari tu..yerlah sekarang trend almari build-in kang tak pasal-pasal membazir..lagipun xnaklah kos pindah kami nanti melebihi..so selagi boleh aku jimat..hahhaha..so apa lagi selama setahun google jumpa berkenan di hati..taraaaaaaa...

 Yang Penting Murah!*Tapi tak tahulah ada lagi kat IKEA

So apa lagi aku beli dua rak..meh aku tunjuk dapur kecilku dulu :-

Agak kurang tempat nak letak..sadis kan..so setelah mencari dan jumpa..ni hasil nya!

Oklah kan?!Ahahhaha..senang nak pindah..cabut-cabut leh pasang balik..hihih..

So pada sesiapa yang menyewa macam aku dan masih terpikir nak beli tempat untuk letak barang dapur meh tiru idea aku yang suka simple dan jimat!hihihi..daaaaaaa!



Comments

  1. hi!material apa ek rak tu?mcm kemas plk klu nk organize brg kat stor.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha mmg sesuai gak letak dkat stor..dlm katalouge ikea pun display utk stor..material Bukan besi tp tahan lah letak benda berat..hihu

      Delete
  2. lin ada 4 benda ni... letak kat dapur, laundry.. ngn bilik... murah.. beli je bnyk2.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus kan benda ni..tu rr bila ada rumah nanti mmg plan nak letak kat stor..hihi

      Delete
  3. Hi dear. Tahniah. I baru tau you dah second baby. Huhu. Terlepas train.

    Anyway, nak exchange link boleh sebab I tukar URL. Dulu, bnsyg-stories.blogspot.com. New URL ayuni-stories.blogspot.com Let me know ye? Thank you

    ReplyDelete
  4. baru terfikir nak bli nie gak letak kt stor murah sementara waktu sblm nk psg kabinet...entah bile nk cukup duit pun xtau..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts