My Instagram

Tuesday, November 13, 2012

Colorful Diwali!!

:: 13 November 2012 - 2:00ptg ::
:: Selasa ::

:: 'Happy Diwali' for all my Hindu friends! Mesti happening raya dia orang ni..dengan maruku..wadei!aduyai...siapa orang Klang yang berbangsa India yang teringin nak jemput aku makan-makan?hahhah..jangan segan wei meh ajak aku ni..teringin bangat nak makanan time raya Deepavali ni!hihihi..Eh korang cuti buat apa?Aku seperti biasa menjalankan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu...memulakan rutin harian seperti biasa lepas tu ada masa hadap kerja-kerja craft aku tu..hihih..pada customer yang suka dengan hasil kerja aku..sangat aku hargai dan terharu..hihihihi...
Oklah aku nak update entry ni pun sebab nak wish 'Happy Diwali' jer..lepas tu aku nak main 'FarmVille'!Nak kutip hasil tanaman...ahahaha..ni semua pengaruh rakan sebaya lah ni..tak pasal-pasal game ni masuk dalam jadual seharian aku!ahahaha..tapi ok gak..boleh asah skill menanam bila real nanti! wowowoowow..hahhaha..oklah aku tinggalkan dengan sekeping gambar dua beranak yang suka bergambar tak kisah apa segala jenis benda yang boleh capture muka kami..ardios..xoxo..muaaaaah! ::




2 comments:

  1. sweet photo..........so cweet.... ;p

    ReplyDelete
  2. ::hihihi..tq unty husna...blushing both of us..hihih ::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::