My Instagram

Sunday, August 15, 2010

::BUnga PahaR::

::15 Ogos 2010-11:00 pagi::
::Ahad::

::Salam RAMADHAN..cewah..mentang2 bulan RAMADHAN ..pembuka kata semua kena ada ayat RAMADHAN..hihih..ok2..kali ni back to track..aku ngah cr bunga  untuk BUnga Pahar aku ni..knapa x D.I.Y?haha..cukuplah beberapa barang aku D.I.Y..a larat babe..keje opis yang berlambak..ngan kesuntukkan masa..ayark..kalau leh mmg aku nak sgt D.I.Y so boleh ader kenangan kan..tapi dek kan masa terpaksa beli..so aku sgt berminat bunga kat SSF HOME DECO..last year aku g..ntah ader lg ker x..cantik sgt..plan nak g next week ngan bonda..nak g nilai jauh bebenor..kang dtg2 xder yang berkenan..dapat penat aderlah..so nak minta tlg pada sahabat2 blogger ku skalian..korang rasa mana tempat2 yang ader jual bunga2 pahar yg cantik..korang mesti hebat google dr aku sbb korang lg bnyak entry B2B dr aku.hihih..so sahabat handai tolonglah yer..xoxo..muaaaah::




::Sweet kan dua2 gambar atas ni..thnkz mr google::

6 comments:

  1. dear...klu u rjin tryla tgk kt semua house..byk jgk choice..de sayang you kt tgkt ats,sin yin kt ground floor..blh thn jgk santek..hrga pn OK.sy sllu g bli brg kawen kt ctu..:)

    ReplyDelete
  2. ::deana..thnkz tau..semua house..good info..:)..::

    ReplyDelete
  3. mek, aku suggest ssf sbb his side pon aku beli je kat situ HEHE =p takpon jalan tar ade banyak tapi modern style kat ssf banyak gile kot. JOMS! ajak kekawan p nak? sampai PS pon aku sanggup. JOMS!

    ReplyDelete
  4. ::ha baekkkk lynda..akan ku gagahkan diri ini..thnkz babe..really appreciated!!::

    ReplyDelete
  5. http://rose-nani.blogspot.com/2009/11/bunga-telur-gantung-indigo-flamingo.html

    ReplyDelete
  6. ::thnkz kaydeenasa...good info..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::