My Instagram

Tuesday, December 29, 2009

::BILA HATI SUDAH BERSATU::

::29 dec 09~12:52 tgh hari::
::selasa::


♥Kelmarin aku rajinkan diri godek laptop aku yg dah terlampau bnyak khazanah..tetiba aku tertarik nak tgok satu file ni..rupa-rupanya file yg mengandungi segala rahsia perkenalan aku dan mydear..aku mula2 dulu rajin simpan segala khazanah yg ader dlam ym kami..skrang jer tidak..tp masih ader lg sweet moment yg aku buat..btul x dear?huhuhu mula2 baca gelak pun ader..yerlah kenangan terindah kan..tapi dalam bnyak2 ayat yg kami borakkan..aku tertarik ngan ayat ni..♥ BILA HATI SUDAH BERSATU ♥..knapa?biarlah aku dan mydear yg tahu..cuma smua tu memberikan seribu kenangan pada kami..mulai ari ni aku ader 5 bln lagi utk sampai ke hari bersejarah kami..di waktu di mana..insyallah..ayat ini akan tersemadi ♥ BILA HATI SUDAH BERSATU ♥...lagi dua hari menjelang thn baru..terlalu bnyak kenangan manis dan pahit..segala apa yg dirancang dicapai..dan kedukaan yang aku alami..so di sebabkan aku nyer blog ni dah lama x kemas kini..ni layout terbaru dr aku..ceh azam baru kan..dan juga mengikut tema wedding ku(ala2 lah kan..nak cr purple sgt bnyak yg x chantek..)so tunggu entry aku akn dtg(tu pun kalau ader yg sudi membaca..huhuhu)aku akn update segala suka duka ku sepanjang thn 2009..insyallah ♥

4 comments:

  1. hehehe
    tagline ko n die
    BILA HATI SUDAH BERSATU

    tagline aku n die
    KALO AWK YAKIN DGN CINTA SY, AWK PASTI DPT MERASAINYA.
    hahaha ayat paling aku suke sepanjang perkenalan, ms awal nak ngurat jd gf (=

    ReplyDelete
  2. ::huhuhu..babe..malu sebenarnya..tp tu lah kan..ayat2 yg kita mesti teringat kan?huhuhuh::

    ReplyDelete
  3. sangat setuju!
    malu tu ade gak
    tapi ade ayat yg kite
    akan pegang - kekonon mcm janji dorang laa hehe =p

    ReplyDelete
  4. ehhehe nasya rajin2 update blog nak baca tau.

    ReplyDelete

::come to comment my blog::