::ramadhan menjelma..::

::24 ogos 2009-12:25 am::
::Isnin::

::Hari ketiga kita smua berpuasa..alhamdullillah..aku dapat berpuasa utk thn ni..how to start..mcm biasa aku terima pelbagai ucapan..seminggu sebelum lg aku dah trima ucapan..oleh kerana terlalu moden kehidupan aku skrang..smua wish melalui 'facebook'..so save kat situ..yg x rajin -fb- traditional sikit msg or call..mydear adik bradik berbuka kat johor..kebetulan kak ngoh mydear baru lps bersalin..dapat baby gurl..happy mydear sekeluarga..ader org baru..weeiii..mesti chomel baby..baby gurl..sofea iqlyma...sweet nama tu..wah terasa nak ader baby bila dgr org dapat baby..Permulaan puasa yg tenang walaupun aku n adik2 terlupa something...terlupa nak g kubur arwah ayah sblm puasa..hurmm..makin alpa aku ni..insyallah raya aku g..aku bersyukur..rezeki nak raya..aku dah dapat keje..as creative designer kat pj..alhamdulillah..mula 1 sept..seram pun ader..tp utk rezeki aku n masa dpn aku sekeluarga..insyallah aku akn lakukan yg terbaik..mydear bnyak bg support..so nasya..u can do it..wah dah mcm mary kay aku nyer tag line jer..bisnes aku berjalan juga but too slow rite now..sbb aku nak kena set up balik everything bout life aku yg agak kelam kabut..tp yg pasti 2 week bfore puasa aku mmg happy..bnyak yg x d rancang...dapat keje kat um..jalan2..happy hour..lagi2 bnyak spend time ngan mydear..wah suka ni..


Bila tgok gambar ni..sayu jer..arwah ayah dah 14 thn tinggalkan aku sekeluarga..mak seperti biasa tenang sambut ramadhan kali ni..cuma babang blum berbuka ngan aku sekeluarga..adik aku sorang tu sibuk sgt bekerja..nak cr duit raya..haish rajin..so sahabat2 yg rajin baca blog aku ni..aku nak ucapkan 'Selamat Menyambut Ramadhan'..hadapi ngan tenang n buatlah ibadah yg sebanyak mungkin di bulan mulia ini..insyallah smua akn dberkati..

p/s:ngah tunggu mydear n adik bradik otw dr jb-kl..hope xder paper dlm perjalanan..amin..::

Comments

  1. aku xde facebook~..

    wish kat blog je.. hehehe

    slamat berpose~!

    ReplyDelete
  2. ::thnkz babe..selmat berpuasa gak..nanti jgn lupa set utk berbuka k..::

    ReplyDelete
  3. ko jgn teringin2 nak baby dulu...sabo2 dulu...hahahaha...

    ReplyDelete
  4. hi..selamat berpuasa yer.bile wedding?gudluck!

    ReplyDelete
  5. ::hai diah..thnkz awk..next year lah awk..bln lima..bnyak yg nak kena prepared..tu yg blog walking..tgok kwn2 blog nyer wedding stuff..keep in touch k::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts