My Instagram

Thursday, July 31, 2008

::all the way my mid year (part 1)::

::muzium-reramai::

::pose menarik tepi balai::

::holiday weekend-balai seni-muzium (08 Jun 08)::

::pro kan...huhuhu::

::mcm pro x?::

::langkawi time (07 may o8)::

::pose yg menarik::

::reramai::

::johor time (01March08)::

::ecah..me..izma::

::with ecah::

::pangkor time (04 FeB 08)::

::31 july 08::
::12.43pm::

::Bermula disini..huhuuh..apa ya..nak story..chapter1..huhuhuh..bnyak chap. ni...nak tulis apa erk..bnyak sgt ni..pic pun bnyak sgt nak download(tp aku bg yg best jerlah..huhuhu best ker?::..dah lama sebenarnya aku join blog tp lately ni br active..erk rasa aku dah remind this word last blog aku(huhuh saja nak bnyak taip)..kalau leh bnyak aku nak letak..memandangkan aku ni terlalu bnyak gambar n citer yg nak di coret..so aku mulakan dengan this mid year..ni pic all the way beginning year till now..start dr mula aku g holiday ngan kwn2 aku..ecah..izma..her bf..lps tu g johor ngan opiz mate aku..(boss aku kawin)..g langkawi boss aku blanja..huhuh...then g balai seni..muzium...ni br sebahagian..takper korang tgok jer a part of aku nyer life this year..lps ni aku akn sentiasa rajin up blog..itu pun kalau aku x bz bangat...ni pun masih ader 4 storyboard menanti..so enjoy my blog..muaaah..::

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::