MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Wednesday, February 15, 2017

::15 Februari 2017 - 9:30pagi::
::Rabu::

::Assallammualaikum..minggu ni sis bz sikit..bz adik lelaki kahwin..lama tak buat kerja kawen..macam-macam lah nak kena readykan..sejak jadi surirumah ni sis jer lah yang bonda sis harapkan..teman pergi sana sini..minggu ni majlis belah family kami..lagi banyak nak kena readykan..huhu..cayok2..ok ni sis share gambar sepanjang nikah dan majlis side perempuan..

NIKAH DAY

:: steady bro a.k.a uncle::

::Family kecil sis::

::Welcome to our family sis::

::Lovely couple..Congrate both of u::


SANDING DAY

:: Sibling::

::Pengantin::

::Gambar last saja jer nak share famiy kecik sis::

Rasanya dah tak ramai nak share macam nibkat blog sebab dah banyak medium internet tapi sis jiwa klasik..kalau ada yang sudi baca welcome to my simple blog..tapi kalau ada yang rasa sis dah out of date takperlah sis ok..janji semua bahagia..xoxo..muaah..



Monday, February 6, 2017

Salam 2017

::06.02.17 - 8:45pagi::
::Isnin::

::Assallamualaikum..Kejap.dah masuk.bulan 2 2017!Rindu wei nak mengomel kat blog yang bersawang..hahaha..ayat sama jer kan bila lama tak update..Kadang terpikir gak masih relevan ker blog ni?tapi tu rr..minat kan..macam mana lama tinggalkan dunia penulisan alam maya ni..mesti akan datang rindu..dari sini bermulanya pelbagai perkongsian ilmu..minat dan juga kisah hidup.Tahun ni sis kembali menjadi 'fulltime housewife'..alhamdulillah..kali ni lebih tenang dan harap dipermudahkan setiap perancangan dan langkah..bukan senang nak senang kan!Ok tak nak serius sangat..ni saja cuba update thru hp..malas nak buka laptopt lagi..so pada pembaca baru selamat berkenalan..yang masih lagi sudi membaca terima kasih..keep in touch ok!Doakan sis 'rajin' update blog ok!xoxo..::


♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts