MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Monday, June 30, 2014

Salam Ramadhan

:: 30 Jun 2014 - 1:50ptg ::
:: Isnin ::

:: Salam ramadhan..rasa beza tahun ni..sebab dah lama tak berkerja di bulan puasa..so badan ni tengah nak suaikan diri dengan keadaan sekeliling dan cuaca..Alhamdulillah syukur pada-Nya sebab masih di beri kesempatan berpuasa..Hari ni masuk hari kedua berpuasa..dan yang paling happy tahun ni makin meriah adanya Naqib..dan kakak Mia yang dah banyak mulut..semalam nak berbuka pun dah buat drama..hahahha..tergelak aku di buatnya..macam-macam ragam.
Bila di ingatkan baru jer rasanya menyambut Ramadhan tahun lepas..dah muncul kembali tahun ni..Tahun lepas tengah mengandungkan Naqib..rasanya dah 7 bulan macam tu tapi gagahkan diri kesana kesini..buat tempahan kuih..kira larat gak lah aku dengan berbadan dua..tu tak kira lagi aku gagahkan diri puasa walaupun boleh excuse skip puasa..hihi..kenangan..tapi tahun ni..even duk opis..perah otak jer..penat lain macam..dengan cuaca panas..lemah jer rasanya..siap ada yang tanya kat aku "tahun ni buka tempahan semperit tak?"..insyallah kengkawan semua..dalam minggu ni saya akan buka order..pada yang minta sample semperit tu..insyallah kalau sempat yer..sebab dengan cuaca panas ni..Naqib dan Mia kerap tak sihat so tak menang tangan aku nak uruskan banyak perkara..takper esok atau lusa aku akan cuba update tempahan Damia Semprit ..So pada sesiapa yang dah follow MIAQIBKITCHEN tu tq for support so just wait for update k.. ok lah nak sambung kerja yang melambak ni..Insyallah nantikan esok ok.xoxo..muaaah..btw SALAM RAMADHAN dari kami sekeluarga! ::


:: My design - Kira e-card ni wakil aku and family lah..hiihi ::


Monday, June 16, 2014

Kekok

:: 16 Jun 2014 - 1:00tgh ::
:: Isnin ::

:: Kekok rasnya..dah lama aku tak menaip..Kesibukkan melanda..niat nak berhenti jer menulis tapi bila tengok graph kat Nuffnang rupanya masih ada yang sudi jenguk blog aku yang tak seberapa ni..tq uolls!hihihi..lagi dua minggu kita semua dah nak mula berpuasa..aku kat ops ni tengah busy buat design E-card untuk Ramadhan..tu yang boleh ingat bila nak puasa..kalau tak..mau aku pun lupa ok...hahhaha...korang dah ganti ker?Aku alhamdulillah time pregnant kan MyNaqib tiga hari jer tak dapat puasa..so sudah selamat ganti..
By the way ada yang mula tanya..tahun ni aku ada buka tempahan biskut Semprit a.k.a Damia Semprit ker?Insyallah tempahan akan mula di buka minggu hadapan..Sabar yer kengkawan...Eh ok lah..aku rasa enjin aku tak panas lagi..menulis pun ayat ntah apa-apa..yang paham tu ok lah..yang tak paham tu buat-buatlah paham yer...hihihi..ok lah tunggu next entry..xoxo..muaaaah::








♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts