MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Thursday, June 13, 2013

Dreaming with a broken heart - John Mayer

:: 13 June 2013 - 9:45pagi ::
:: Khamis ::

:: Pagi-pagi buka facebook adik aku a.k.a angah @ zeranaim tag status ni :


Memula aku tak faham sangat..aku ingat adik aku tu saja jer tag aku nak bagi tahu aktiviti dia kat opis..yer rr lately ni kat opis rajin nooo adik aku tu join aktiviti kesenian..so aku macam ignore lah..tapi bila belek status tu ada videoclip!Eh macam kenal yang cover lagu Dreaming with a broken heart - John Mayer ni..so apa lagi aku on pc..nak tgok kat blackberry tak puas..belek punya belek muka adik aku yang bongsu!Erk!sejak bila plak adik aku ni berani nyanyi kat youtube ni?!huhuhu..nak komen pun tak tahu..kalau korang rajin jom support diaorang ni.. jap aku upload video diorang kat youtube...layannnnnnn..xoxo..muaaaah!



Friday, June 7, 2013

Mia Vs Mei Mei

:: 7 Jun 2013 - 4:00ptg ::
:: Jumaat ::

:: Saja nak share  My princess mia ber 'Cheongsam' masa majlis kenduri kahwin belah Terengganu...mula-mula nak pakaikan My princess mia baju kurung atau dress tapi bila pulak nak pakai baju cina ni kan..unty lala belikan kat China tu..hihih...meh cuci mata korang yang nak tido petang-petang Jumaat ni ok.. xoxo..muaaah!

:: posing tak ingat..adoiiilah ::

:: buat memek muka plak...huhuhuh ::

and last but not least!!..

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

:: ahhahahah..sama tak?!lallalalala..::


♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts