MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Thursday, February 24, 2011

Our Booth at Subang Parade ♥

::24 februari 2010-6:30 ptg::
::Khamis::

::Assalamulaikum..sorry guys dah lama x updtae blog yang bersawang ni..bukan apa..dengan masalah kesihatan yang dialami dan juga kesibukkan my lovely biznes yang rasanya semua tahu...my baby almarichantekchomel..teringgin nak share bout my pregnancy tapi gambar tak edit lagi..almaklumlah muka ketika mengandung ni sangat lah..CHOMEL...hahhaha..tapi nak buang rasa rindu kat korang meh aku share muka aku masa kat booth ari tu..sila jangan komen muka ku yang agak CHOMEL tu..hahhahah..so pada sesiapa yang belum tengok colecction terbaru almarichantekchomel ..sila2 lah jenguk k..xoxo..muaaaaaaah!!

Hi guys Our Booth at Subang Parade ♥

Venue : Subang Parade , Petaling Jaya

Date :  29 January , 12 & 13 February 2010

Time : 10 am till 9pm











Wednesday, February 9, 2011

I love bazzar ♥

::9 Februari 2011-1.20ptg::
::Rabu::

::Hye guys..xmo ckp banyak..penat nak menaip a.k.a malas~~~sigh...penyakit ni ngah menular..harap di maafkan..hahahah..ok2..29&30 Januari yang lepas gue ada buka bazzar kat Subang Parade..half of blogger ada yg tahu..thnkz for support so ni sekitar dua hari kat booth di Subang Parade..nantikan koleksi terbaru almarichantekchomel dalam 48 jam dari skrang..chill..xoxo..muaaaaah::

:: new dress collection ♥ ::

:: our collection ♥ ::

:: new sling bag collection ♥ ::

::subang bazzar ♥ ::














:: new pump shoes collection ♥ ::




♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts