MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Wednesday, July 28, 2010

::Untuk Si Kechik Yang Chomel::

::28 Julai 2010-11:00 pagi::
::Rabu::

::Untuk Si Kechik Yang Chomel?hahhaha..dah sah2 entry ni bukan di tujukan pada bride to be tp kepada mom to be and already be a mom..tp kalau bride to be nak beli pun boleh..buat stock..:D..ok..kali ni aku nak citer satu blog ni..cute2 baju dalam blog ni..harga sgt reasonable..kalau lah aku dah ader anak mau aku rembat satu..hhahah..ok tanpa buang masa..nama blog ni 4urlittleone ..nama pun cute..so untuk para ibu and bakal ibu..sila lah singgah2 blog ni..ceh promote..bkn apa..sbb aku suka baju2 yang di jual kat blog ni..and sangat cute!! so rajin2lah yer..:)..aku bg korang cuci mata blog ni..xoxo..muaaaaaah::

::Visit This Blog..Cutties Stuff::






Tuesday, July 20, 2010

::BACHELOR PARTY::

::20 Julai 2010- 10.30pagi::
::Selasa::

::Hai semua..rindu pada semua..cewah..k kali ni aku nak minta pendapat..aku teringin nak buat BACHELOR PARTY..ok x?ngada2 ker?hahha..ni pun dapat idea dr huda a.k.a spreadmyhappiness  ..suka tgok party dia ngan kwn2..for me BACHELOR PARTY ni hanya lah as a gathering with ur luvly frens so aku rasa x salah even ader yg ckp kita ni dah ala2 kebaratan..masa ni lah kita dapat gather sama kwn2 kan..after kawen belum tentu..haish..so untuk aku tidak merepek lagi..kalau sesiapa yang sudi share idea ngan aku..plz let me know...tempat apa yang paling sesuai untuk aku gather with all my luvly frens..and what kind of theme yang patut aku pilih..yang pasti aku hanya mau santai n rileks..so kawan2 blogger yang di kasihi..sila2 lah bg pendapat n idea yer..k lah..xoxo..muaaaaaaah::


Thursday, July 15, 2010

::Style Tudung Ku...::

::15 Julai 2010-11:55 pagi::
::Khamis::

::Nak pakai tudung mcm mana yer time nikah n sanding nanti?haish..pandai ker mak andam aku nak gayakan..hurm..kalau silap pakai haru gaya nya..mau xmo tgok gambar wedding sendiri..hahhahah..so dgn gigih mencari cth2 ni..susah gak jd muka bulat ni..nanti pakai ikut style sgt dikatakan org gemuk..nak manis ayat chubby..haish..mau aku pakai tudung biasa jer ni nanti..hahhaha..k2 ni gaya yang aku paling suka n mungkin akan ku tiru..:)

::kontra color tudung..nice..coz on my day pun akn pakai putih..so nice idea::

::yang ni simple jer..pun suka..tudung tu pink kan brooch bg nampak menarik..x kosong::

::ni pun simple..anak tudung berkerawang tp sesuai ke ngan muka bulat ni?haish::

::nabila ni kemas jer..tudung masuk dalam..ok gak but kena make sure baju aku bnyak design lah..kalau x nampak kosong nanti::

::yang ni so simple ok..xder awning2..nice jer..tp muka aku bulat..huhuh..di ulangi bulat..uwaaaaaa::

::aku rasa ni yang ok lah for my chubby face..:P::

::ni cth terbaik..hahhaha..sbb muka siti pun bulat mcm aku..:P::

so semua tu cth2 yang aku gigihkan kumpul untuk rujukan mak andam..rajin x aku?hahhahah..last but not least   ..leh x time nikah aku nak pakai mcm ni?ala2 AYAT-AYAT CINTA..taaaaaaaaaaa

::hahhaha..ngada jer kan aku..mau tok kadi duk x senang duduk nak tgok muka aku nanti..hahha:P::

k lah sharing its caring so xoxo..muaaaaaaah::

Thursday, July 8, 2010

::P.I.N.K.Y... A.W.A.R.D::

::08 Julai 2010-5:20ptg::
::Khamis::

::Dapart award lagi..yeay..suka2 warna pink2 ni..thnkz kay..ok2 now time to jawab soalan untuk award ni..huhu

1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini.

::Kaykamal..thnkz for sweet awrd..sangat kena ngan tema my wedd..even not so closed with the color..thnkz awak..xoxo..::

2. Sila beri award kepada 10 bloggers yang lain.







7)Ana




3. Anda mesti beritahu 10 blogger ini.
Pending..report dateline esok..hoho
::erk..waha blogger yang aku tag this ward plzz take ok..hahha anounce dr sini leh?:P::

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yang "Best and Great".

::Erk..mmm..ohw..why??owh..dunno..hahhaha..btw thankz..::

so kiranya aku dah jwb n tag semua yg di suruh..huuhu..ok2 tahu mmg blog aku "Best and Great"..hihihi..tetiba..xoxo..muaaaaaah::

Wednesday, July 7, 2010

::Officially Photographer a.k.a OP::

::7 Julai 2010-4:18 ptg::
::Rabu::

::Ok wahai sekalian sahabat handai..di petang yang ceria ni..setelah dua minggu berturut-turut aku mengejar 'dateline'..akhirnya hari ini semuanya selesai.so kali ni aku nak share ngan korang my Officially Photographer..setelah sekian lama mencari..akhirnya aku jumpa yang amat sesuai untuk majlis ku nanti..so untuk tidak bercerita panjang..tatap lah hasil keje mereka..setelah habis menatap akan ku beri tahu siapa my Officially Photographer...

::hope gambar aku dapat semua angle mcm ni..suke2::


::suka angle ni..::

::clean jer gambar ni..::

::nice shoot::

::lighting  yang amat cantik::

huhuh..suka x ngan pilihan aku?:p..nice angle n nice shoot..n yang paling penting semasa aku memlih my OP yerlah senang nak bw bincang n harga sangat reasonable..ceh promote habis ni..so pada sesiapa yang masih tercari2 siapa gerangan yang akan mengambik gambar di hari bersejarah korang..aku bg details k..::



so guys..sebarang pertanyaan sila bertanya mereka..dan jangan bimbang..mereka sangat sporting..n aku pun x sabar menanti tibanya hari ku..hope dapat yang terbaik dari mereka..xoxo..muaaah::


♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts