MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Friday, April 23, 2010

::::finally..everything its postponed..sorry guys..nothing to say..still need to recover my heart...just follow what they planned for me::

::23 April 2010-11:40mlm::
::Jumaat::

::Tenang jer malam ni kan..kalau korang tgok title aku jer dah tahu apa kan..Dugaan..lama aku buat entry ni..separuh jalan taip..lps tu aku simpan..ader kekuatan x aku nak coret entry kali ni..ntahlah..yang aku tahu seminggu aku recover balik semua yg aku rasa dan sekarang aku ok....alhamdulillah..

Tak tahu nak mula mcm mana tp yang pasti tiada 'Hari Bersejarah' yang akan berlansung pada 30 Mei 2010 nanti..segalanya telah berubah..perancangan..jadual dan juga tarikh..Dugaan yg sangat berat bg ku tp aku pasrah...now dah ceria ok..:D..Seminggu lepas aku dapat perkhabaran dr my future mother in law..supaya hari 'kami' nanti terpaksa si tunda..bukan di tunda sehari,seminguu,sebulan..tapi 4 bulan..akhirnya kata putus selepas raya..:(..sedih kan tp aku yakin semuanya ader hikmah..

Aku terima ngan redha..dan aku tahu ini semua menguji kekuatan hubungan kami..alhamdulillah kami masih bersama-sama mengharungi dugaan ini..yang aiku kagum mydear sangat tenang walaupun aku tahu seribu masalah bersarang di hati..dan aku perlu ader selalo dengannya..

Mesti bnyak persoalan kat korang..knapa boleh tunda?tinggal sebulan jer lg kan?takperlah..semuanya dah ditentukan olehnya..dah aku terima dengan redhanya..segala persoalan korang biarlah menjadi rahsia kami sekeluarga..Yang penting ramai yang bg sokongan..jutaan terima kasih ku berikan kepada sahabat2 ku,cik farah,cik dida,cik merah sebab ader masa aku perlukan..juga kepada cik suhaila,cik lynda,cik nawal dan cik elya..thnkz for ur advises..dan semua nama yang x ku sebut..aku ucapkan ribuan terima kasih..ke prihatinan korang amat aku hargai..

So aku pun x nak sedih2..smlm aku dah call Tiar ckp wedding aku di tunda lps raya..takut sgt Tiar x dpt nak mekap aku..tp dia ok..kami akn bincang tarikh yg dia dan aku ok..wah mcm artis lg ni..dan aku harapakan perbincangan kami positive..sbb aku amat megharapkan khidmat beliau..

So guys yang menatikan entry wedding aku..aku akan teruskan..dunt worry dear..entry akan datang aku akn buat entry special siapa yang buat baju wedding ku nanti..k lah..nite..xoxo..muah::


::aku suka gambar ni..sekadar nak mengubat hati yg lara..tp aku da ceria..daaaa::

Tuesday, April 13, 2010

::My Luvly Place To Spa:::

::16 April 2010-7:30 pagi::
::Jumaat::

::Wah sangat bersemangat aku bangun n buat entry ni..huhuhu..ok entry kali ni khas utk memberitahu bahawasanya aku ader tempat best untuk korang..especially all B2B..yer rr..tempat ni penting ok..ok2 x mo citer panjang..korang rajin g spa x?mesti mahal kan?k2..btw ni adalah salah satu tempat yang korang boleh cuba..harga dia sanga reasonable so apa lagi...ni ader blog aku bg korang tgok..blog ni masih baru tp dunt worry guys..perkhidmatan insyallah the best...so sesiapa yang berminat leh g tgok blog ni or email kat aku k..bila lagi kia nak relax kan..ngan harga yang sgt berpatuan...insyallah korang mampu..:p...so ni nama blog tu...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

La Vida Butik Spa..



butik ni lokasi kat Uitm Shah Alam..so korang pun fhm kan knapa harga dia sgt reasonable..so apa lagi?!!weeeeeeee..suka2..jom2 tau..jenguk2 blog beliau n singgah2 spa beliau..

Ha lagi satu..beliau bukan saja ader spa tapi ader body massage , pedicure and manicure , shoes ,aksesori dan beg..kira kalau korang datang butik beliau ni..lengkaplah pakej..huhu..x yah g tmpat lain ok..best wei..so enjoy!!!

p/s:sesiapa yang berminat sila email aku or jengah2 blog ni k..La Vida Butik Spa...

p/s:sorry blog yg aku link ni akan di update dr masa semasa...peace::

Friday, April 9, 2010

:::MY OFFICIALLY MAKE UP DAY BOOKED:::

::10 April 2010-1:50am::
::Sabtu::

::Maaf yang teramat sgt..lama nyer aku x update blog..B2B yang lain aku tgok cepat jer update..dari kisah photographer dr lah mekap n plemain..aku??ayark..sorry sesangat..aku tersangat bz..dengan faktor kerja yang sangat tight dan pelbagai masalah yang datang..finally..alhamdulillah i'm back to track..btw aku pernah buat entry mekap yang aku suka..kalau korang x ingat g kat entry lama aku k...tu pun kalau korang rajin..:P..

Ok2 aku xnak korang busaaaan ngan penulisan aku..kali ni aku nak buat entry istimewa dlam perjalanan persiapan wedding aku..aku dah bg tahu tema warna wedding aku..tema warna utk kwn2 aku..now aku mulakan dengan siapa yang akan menyolek aku nanti..ewah ayat nak klasik..huhu..so utk tidak korang ternanti-nanti..aku story sikit perjalanan hari bahgia aku nanti..majlis aku akan diadakan tiga hari..insyallah..jumaat nikah,sabtu berinai n ahad sanding..so korang pun nampak aku sgt memerlukan khidmat solekkan yg bersama ku selama tiga hari...hahha..terasa mcm artis babe!..

Ok selama hampir setahun pencarian..aku dah putuskan dua org akn menyolek aku nanti.. dan mereka ialah:-.................huhuhu

Cik Sufi-(My junior masa blajar..dia dulu study on fashion)..so aku tunjukkan hasil beliau pada korang..apa yang aku sangat suka ngan sufi ni?Cara solekan..aku sangat suka org yg pandai main mata..suka ok..n korang pun tahu entry aku sblm ni..semua yang aku pilih lebih kepada mainan mata n Sufi its the best choice!!!And one more thing..price beliau sgt reasonable..kalau sesiapa minat dengan cara solekan beliau..email me k...hahahha..prmote k..And sufi akan solek masa nikah n malam berinai..:D


::ni masa mekap nikah(kredit to sufi frens..amik pic dr fb diorg)::


::ni masa sanding..chantekkan::


::ni lah sufi...penyolek yang sangat chantek::

Ha ok!dah citer pasal siapa yang akan menyolek wajah aku yang sgt biasa ini masa nikah n malam berinai..ha mesti korang tertanya-tanya siapa solek aku masa bersanding nanti..:D...dengan rasa suka citanya..aku dah book beliau ni..sama tarikh aku book sufi..x silap aku dua bln lps..NAK TAHU???....................................................Ni Beliau....










::Pn Anil sangat chantek..suka sgt pic ni..thnkz again n thnkz so muccch Pn Anil give me inspiration::



Encik Tiar Zainal.....weeeeeeee...alhamdulillah..beliau dapat menyolekku di hari persandingan ku nanti..Aku x lah lawa sangat..hanya nak naik seri..n harapan seri dr Pn Anil dapat tempias kat aku..huhuhuhu..

Ok now korang dah tahu siapa yang akan menyolek ku di hari bersejarah ku nanti..panjang sgt ker entry ni?maaf lah errk..aku kalau dah mula menulis..payah nak berhenti...huhuhuh..ok insyallah next entry aku akan bagi tahu siapa org kuat dalam menghasilkan baju2 untuk hari bersejarah ku..

p/s:Sorry n thnkz Pn Anil..Sufi n frens coz i amik pic2 ni buat tatapan semua..n lynda..sorry entry aku malam ni yang aku janjikan dah ker awl pagi..hahhaha...xoxo..muaaaaah::

♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts