My Instagram

Thursday, July 31, 2008

::all the way my mid year (part 1)::

::muzium-reramai::

::pose menarik tepi balai::

::holiday weekend-balai seni-muzium (08 Jun 08)::

::pro kan...huhuhu::

::mcm pro x?::

::langkawi time (07 may o8)::

::pose yg menarik::

::reramai::

::johor time (01March08)::

::ecah..me..izma::

::with ecah::

::pangkor time (04 FeB 08)::

::31 july 08::
::12.43pm::

::Bermula disini..huhuuh..apa ya..nak story..chapter1..huhuhuh..bnyak chap. ni...nak tulis apa erk..bnyak sgt ni..pic pun bnyak sgt nak download(tp aku bg yg best jerlah..huhuhu best ker?::..dah lama sebenarnya aku join blog tp lately ni br active..erk rasa aku dah remind this word last blog aku(huhuh saja nak bnyak taip)..kalau leh bnyak aku nak letak..memandangkan aku ni terlalu bnyak gambar n citer yg nak di coret..so aku mulakan dengan this mid year..ni pic all the way beginning year till now..start dr mula aku g holiday ngan kwn2 aku..ecah..izma..her bf..lps tu g johor ngan opiz mate aku..(boss aku kawin)..g langkawi boss aku blanja..huhuh...then g balai seni..muzium...ni br sebahagian..takper korang tgok jer a part of aku nyer life this year..lps ni aku akn sentiasa rajin up blog..itu pun kalau aku x bz bangat...ni pun masih ader 4 storyboard menanti..so enjoy my blog..muaaah..::

Friday, July 18, 2008

::paGi Yg InDah::







10:01 am...



18 Julai 08..



::Wah pagi yg sgt indah..tp ngantuk..lama seh x tulis paper dlm blog..ni pun br create smlm..super express..hahhahaha..axtually xder apa nak citer yg the latest..tp nak show pic2 lama dlm thn ni..lama x lama lah..huhuhu..sgt indah jugak lah...lets take a look..ni pic masa dida masuk piala seri endon..cantik baju dia tp not luck to her...takper babe..i'll always support u my dear..time ni smua ader...alamak lupa plak tarikh ni tp awl2 thn lah..huhuhu..izma..ecah..yana..ila..yana kelate..dida..wah rindu saat ni..happy wit u gurls::

Thursday, July 17, 2008

::hari yg indah::




















::Dah lama aku tinggalkan zmn blog ni..uit lama ker...axtually aku asyik lupa password..now dah ok ingat smua password..hahhaha..nanti sambung citer lagi...